LOVI-TIIMI: MERI

Olen työskennellyt Lovilla vuodesta 2014 ja toimin tuotannon vastaavana. Vastuualueisiini kuuluvat tilauksien lähettäminen, seuranta, materiaalien riittävyydestä huolehtiminen ja niiden tilaaminen. Lisäksi teen kaikkia muitakin tuotannon töitä; leikkuuta, maalausta, kokoamista, pakkaamista, lähetyksiä ja myöskin pieniä huoltotöitä. Toimimme sekä tuotannossa että myynnissä tiiminä ja meillä on ollut onni saada tekijöitä, jotka ottavat mielellään vastuuta tehtävistä töistä.

Meri pitelee kakkua, jonka koristeena on Lovi-sudenkorento. Lovi-puu 200cm taustalla.

Työaikani on normaalisti kello 8-16. Ensimmäisenä aamulla katson mitä päivän työtehtäviin kuuluu ja tarkastan kiireisimmät sähköpostit ja tilaukset. Tämän jälkeen hajaannumme kukin omiin työpisteisiimme; leikkaamaan, hiomaan, maalaamaan, pakkaamaan ja keräilemään tuotteita tilauksiin. Päivän tilaukset pyritään saamaan matkaan ennen puolta päivää ja iltapäivällä aletaan valmistella seuraavan päivän tilauksia.

Parasta työssäni on ehdottomasti yhteishenki, positiivinen ilmapiiri ja huumorintajuiset työkaverit. Myös työn vaihtelevuus on mukavaa. Päivät ovat hyvin harvoin samanlaisia. Sesonkiajan kiire antaa oman potkunsa vaihtelevuuteen.

Lovin tuotteissa minulla on monta suosikkia, mutta sanoisin, että voiton vievät Lovi-sudenkorento ja Lovi-pingviini. Sudenkorento on kaunis ja kepeä, ja tuo mukanaan häivähdyksen kesästä. Olen antanut tämän korumaisen korennon lahjaksi vastasyntyneelle sekä myöskin valmistuneelle nuorelle. Olen myös käyttänyt kaunista sudenkorentoa kakkukoristeena.

Lovi-sudenkorento, puinen kakkukoriste
Lovi-sudenkorento on kaunis kakkukoriste.

Ajattelen lämmöllä häntä, jonka kädelle ojennan sudenkorennon. Sen myötä toivon vastaanottajan elämään sudenkorennon siiveniskujen keveyttä.

Lovi-pingviinin muotokieltä pidän erityisen on hienona. Se on virtaviivainen ja arvokkaan näköinen. Lovi-pingviini on hauska ja hassuttelevakin menettämättä pisaraakaan arvokkuudestaan.

Lovi-pingviini Merin kädessä. Puinen koriste. Kokoa itse.
Lovi-pingviini on yksi Merin suosikeista.

Olemme esitelleet Iidan ja Sannan aiemmin Lovin blogissa. Oletko jo lukenut ja tutustunut heidän Lovi-suosikkeihinsa?