Wooden Lovi Rabbits, colorful Easter Rabbits

PUISET PÄÄSIÄISKORISTEET HEHKUVAT KEVÄÄN VÄREISSÄ

Päivä päivältä korkeammalle kipuava kevätaurinko kertoo pääsiäisen lähestyvän.

Lovin puiset pääsiäiskoristeet kantavat mukanaan kodinkoristelun perinteitä, viestien samalla siitä, mikä tässä ajassa on niin kovin tärkeää – aitous, kestävyys ja kotimaisuus. Luonnonmateriaalin tuntu sormenpäissä voittaa keinotekoiset materiaalit ja kotimainen, kestävällä pohjalla oleva tuotanto varmistaa, että tuotteiden valmistuksessa luonto on asetettu etusijalle.

Puiset pääsiäiskoristeet Lovilta. Pupuja ja Lovi-puita. Kokoa itse.
Lovin puisia pääsiäiskoristeita. Värikkäitä Lovi-pupuja ja Lovi-puita.

Meille Lovilla on erityisen tärkeää, että voimme valmistaa puiset pääsiäiskoristeemme kotimaisesta koivuvanerista, omassa pienessä tehtaassamme Jäälissä ja näin pitää yllä tärkeää kotimaista työtä ja osaamista.

PERINTEINEN MATERIAALI

Puiset koristeet ovat mukana vuoden jokaisessa juhlassa, niin myös pääsiäisessä. Pieniä puisia koristeita valmistettiin jo ennen puuntyöstökoneiden yleistymistä. Puumateriaalin työstämiseen riittivät yksinkertaiset työkalut ja puumateriaalia oli yleensä saatavilla. Tuvissa vuoltiin ja veistettiin, kaiverrettiin ja koristeltiin. Pienestäkin puunpalasta syntyi taitavissa käsissä kauniita hahmoja.

Puisia Lovi-munia, puunvärisiä pääsiäismunia
Lovi-tuotteet valmistetaan ohuesta, ympäristöystävällisestä koivuvanerista.

Puu ja siitä valmistetut, pitkään kestävät tuotteet ovat aina arvossaan. Laadukas puutuote kestää aikaa ja tuo iloa vuodesta toiseen.

LOVIN PUISET PÄÄSIÄISKORISTEET

Lovin pääsiäisvalikoima on joukko ihania, koottavia, pääsiäiseen perinteisesti kuuluvia hahmoja – suloisia pupuja, ylväitä kukkoja ja värikkäitä munia.

Suloiset Lovi-puput piristävät pääsiäiskodin tunnelmaa raikkailla väreillään. Valikoimastamme löydät keltaisia, vaaleanvihreitä, vaaleanpunaisia ja puunvärisiä pupuja. Lovi-kukot maalaamme lämpimänkeltaisilla ja kirkkaanpunaisilla sävyillä. Myös puunväriset kukot kuuluvat valikoimaamme.

Lovi-kukot, puiset pääsiäiskukot kolmessa värissä
Puisia Lovi-kukkoja kirkkaanpunaisena, lämpimänkeltaisena ja puunvärisenä.

Tänä keväänä valikoimaamme monipakkauksina palanneet Lovi-munat on saatavilla kolmessa väriyhdistelmässä: värilajitelmana, kultaisena lajitelmana ja puunvärisinä munina. Kokoja on kaksi: 4.5cm ( 6 kpl / pkt) ja 7cm (3 kpl / pkt).

Lovi-munat, värikkäät, puiset pääsiäiskoristeet, värilajitelma ja kultainen lajitelma, kokoa itse.
Lovi-munat, puiset pääsiäismunat värilajitelmana ja ja kultaisena lajitelmana.

Värilajitelmassa toistuvat kevään pehmeät, kepeät sävyt – pellavansininen, vaaleanpunainen ja hunajankeltainen. Kultainen lajitelma kokoaa yhteen kevätauringon lämpöiset, maanläheiset sävyt – hunajankeltaisen, kanelinruskean ja puunvärisen. Puunväriset munat ovat kauniita sellaisenaan tai maalattuina omilla suosikkisävyilläsi. Lue lisää näistä kevään ihanista uutuuksista edellisestä postauksestamme Puiset pääsiäismunat Lovilta.

RAIKKAAT VÄRIT

Lovilla kevät ja pääsiäinen otetaan vastaan iloisilla ja raikkailla väreillä. Kotimaisen koivuvanerin vaalea pinta on ihanteellinen alusta väreille – raikkaille keltaisille ja vihreille sekä pehmeille vaaleanpunaisille ja vaaleansinisille.

Puiset pääsiäiskoristeet Lovilta, puput, munat ja kukat
Raikkaita sävyjä pääsiäiseen ja kevääseen! Lovi-puput, -munat ja -sisustuskukka.

Lovin puiset pääsiäiskoristeet sopivat myös pääsiäisaskarteluun. Maalaa puunväriset tuotteet mieleiseksesi. Hahmojen maalaaminen on mukavaa pääsiäisen ajan puuhaa aikuisten kesken tai koko perheen voimin.

Vaalea puupinta on oivallinen alusta väreille ja kuvioille. Jos maalaat vesiväreillä ja haluat peittävää, värikylläistä pintaa, valitse runsaspigmenttiset värit. Kokeile esimerkiksi Lovi-vesivärejä.

Puunvärinen ja maalatut Lovi-kukot, maalaa oma pääsiäiskukkosi
Puunväristen Lovi-hahmojen maalaaminen on mukavaa pääsiäispuuhaa.

Lisäiloa pääsiäiseen tuo Lovi-tuotteiden koottavuus. Pieni hetki käsillä tekemisen parissa tekee aina hyvää. Tuotteiden kokoaminen on helppoa pakkauksen mukana tulevan kuvallisen kokoamisohjeen avulla.

Vieraile verkkokaupassamme ja tilaa kauniit pääsiäiskoristeet omaan kotiisi sekä ihanat, helposti lähetettävät pääsiäistervehdykset ja -lahjat perheelle ja ystäville.