Puunvärisiä Lovi-palloja-kakkukoristeina

HELPOT KAKKUKORISTELUIDEAT

Aina on syytä juhlaan ja varsinkin kakkujuhlaan! Lovin Kuukauden kakku -projektin huhti-, touko- ja kesäkuun kakut on koottu Helpot kakkukoristeluideat -postaukseen. Alkuvuoden kakut esitellään Puiset kakkukoristeet -postauksessa.

HELPOT JA TYYLIKKÄÄT KAKKUKORISTELUIDEAT

Sopivasti kostea ja kuohkea kakkupohja, suussa sulavat täytteet ja kaunis koristelu. Muuta ei tarvita! Kaunis kakku maistuukin aina paremmalle! Jopa kaupan pakastealtaasta pikaiseksi herkuksi iltapäivän kahvihetkeen poimittu kakku muuttuu hetkessä juhlavammaksi, kun päälle lisätään kauniita koristeita.

Helpot kakunkoristeluideat luonnonmateriaaleista. Puiset Lovi-pallot toimivat täydellisesti.
Kesäkakut koristellaan luonnonmateriaaleilla.

Jotain yllättävääkin kannattaa kokeilla kakun päälle. Mistä syntymäpäiväsankari pitää tai onko hääparilla yhteisiä mielenkiinnon kohteita, joiden aiheita voisi käyttää juhlakakun koristeluun? Leikittely ja yllättävät, uudenlaiset ideat tekevät kakun koristelusta mukavaa puuhaa ja lopputulos jää varmasti mieleen!

RAIKAS PÄÄSIÄISKAKKU

Puiset kakkukoristeet -postaus esitteli viimeisimpänä kakkuna Lovi-kukoilla koristellun pääsiäisaiheisen prinsessakakun.

Wooden Rabbits by Lovi on Easter cake
Lovi-pupuja pääsiäiskakun päällä.

Huhtikuussa jatkoimme samalla teemalla, kun herkullisen sitruunakakun päältä paikkansa löysivät Lovi-puput.

Valitsimme pirteänkeltaisen kakun koristeiksi keltaisen ja puunvärisen pupun. Valikoimastamme löydät myös vaaleanvihreitä ja vaaleanpunaisia pieniä pupuja. Pieni sitruunakakku on täydellinen tarjottava pääsiäisen ajan yllätysvieraille ja pienillä pupuilla, värikkäillä suklaamunilla ja pajunkissaoksilla kakusta loihdittiin hetkessä hauska yksityiskohta kahvipöytään.

VAIN PARASTA ÄIDEILLE

Toukokuussa juhlimme äitejä, isoäitejä, bonusäitejä ja kaikkia korvaamattomia äitihahmoja ympärillämme. Äitienpäiväkakkua koristi Lovi-sudenkorento kauniiden kukkien kanssa. Kakuksi valittiin nakukakku, jonka täytteenä ollut herkullinen vadelmamousse kuulsi kauniisti ohuen kuorrutekerroksen alta, sopien täydellisesti hempeän vaaleanpunaisen sudenkorennon sävyyn.

Lovi-sudenkorento ja kukkia äitienpäiväkakun koristeena.
Lovi-sudenkorento äitienpäiväkakunkoristeena.

Lovi-sudenkorento on yksi suosituimpia pieniä tuotteitamme. Sen olemus on täynnä keveyttä ja kesää, valoa, aurinkoa ja lämpöä. Sudenkorennon sävyihin on tallennettu kesäkuukausien kirjo: vaaleanvihreät alkukesän varhaiset versot, vaaleanpunaiset vastapuhjenneet kesäiset kukinnot, vaaleansininen kuulas kesätaivas, tummansininen loppukesän öiden tummuva maisema ja kesämaisemaan kuuluvan kotimaisen koivun vaalea ja raikas puunväri. Puunvärisen sudenkorennon voit halutessasi myös maalata itse.

KESKIKESÄN KAKKU

Kesäkuussa juhlittiin juhannusta, keskikesän juhlaa. Koivut kuuluvat juhannukseen niin monella tavalla. Portinpielen juhannuskoivut toivottavat vieraat tervetulleeksi, juhannusseppele sidotaan taipuisista, nuorista koivunoksista ja saunavihtaan valitaan huolella juuri oikeat oksat, jotka juhannussaunan lämpöisessä löylyssä hellivät hartioita ja tuoksuvat enemmän kesältä kuin mikään muu voi tuoksua. Meidän juhlassamme koivu koristi myös kakkua, kun Huovisen leipomon maukas ja mehevä voileipäkakku sai ylleen pieniä puunvärisiä koivuvanerisia Lovi-palloja ja raikkaanvihreitä mustikanvarpuja.

Helpot kakunkoristeluideat löytyvät luonnosta. Puisia Lovi-palloja ja mustikanvarpuja juhannuskakun päällä.
Juhannuskakku koristeltiin Lovi-palloilla ja mustikanvarvuilla.

Pienet Lovi-pallot (3,5cm) ja minipallot sopivat keskikokoisen kakun päälle, mutta suuremmassa kakussa koristeluun kannattaa käyttää hieman suurempia Lovi-palloja (halkaisija 4cm ja 6cm). Isompien pallojen asettelussa apuna käytettiin pallon liitoskohtaan kiinnitettyä hammastikkua ja minipalloissa ohutta rautalankaa.

Kuukauden kakku -projektimme kolme ensimmäistä kakkua löydät siis Puiset kakkukoristeet-postauksesta. Käy lukemassa! Ja muista jakaa kanssamme omat kesäkakkusi, joiden koristelussa olet hyödyntänyt Lovi-hahmoja. Lähetä meille kuvia osoitteeseen info@lovi.fi tai seuraa ja tägää Instagramissa @lovi_finland_.

Herkullisia ja kauniita kesähetkiä jokaiseen pöytään!