Lovi-minipallot 1,7cm, 8kpl

Lovi-minipallot ovat Lovi – kokoelman pienin tuote. Halkaisijaltaan vain 1,7cm:n kokoiset pallot ovat ihastuttava lisä pieneen joulukuuseen tai jouluasetelmaan. Näppärät sormet kokoavat pakkauksen 8 palloa nopeasti.

Ripustusta varten pakkauksessa on mukana ohuesta metallilangasta oikeaan mittaan valmiiksi leikatut ripustuslangat. Pakkauksesta löytyvät myös kuvalliset ohjeet pallojen kokoamiseen ja ripustuslangan kiinnittämiseen.

Lovi-minipallot suunniteltiin vuonna 2008, alunperin 30cm korkean Lovi-kuusen oksille, mutta ne voidaan ripustaa myös 25cm korkeaan Lovi-kuuseen tai 34cm korkeaan Lovi-puuhun.

Lovi-minipallot on valmistettu kotimaisesta, ympäristöystävällisestä koivuvanerista. Värivaihtoehtoja on kolme: puunvärinen, punainen ja vaaleanvihreä.

Lue lisääNäytä vähemmän
Määrä

9,90

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , ,

TIETOJA

Pakkauksen koko / paino:

  • 17 x 10 x 0,3cm / 20g

Värit: kirkkaanpunainen, puunvärinen, vaaleanvihreä

Materiaali: Ympäristöystävällinen kotimainen koivuvaneri

Maalattu käsin, vesiohenteisella, myrkyttömällä lelumaalilla. Koivun luonnollinen pinta kuultaa maalikerroksen läpi.

Valmistettu Suomessa. Muoviton, helposti lähetettävä postikorttimainen pakkaus. Mukana kuvalliset kokoamisohjeet. Patentoitu. Design: Anne Paso

TOIMITUSKULUT

Suomi: Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Euroopan Unioni & muu Eurooppa: alkaen 9.90€

Yhdistynyt Kuningaskunta: alkaen 13.90€

Pohjois-Amerikka: alkaen 19.90€

Muu maailma: Alkaen 24.90€

Katso rahtivapausrajat ja tarkemmat tiedot täältä.

TIESITKÖ...

Lovi-minipallot toistavat pelkistetysti ensimmäisten Lovi-tuotteiden, Lovi-pallojen muotoja. Lovin puiset kuusenpallot suunniteltiin alunperin vaihtoehdoksi muovisille joulukoristeille.