Wooden Lovi Decor Flower in its flat package, assembled Lovi Hearts and Lovi Dragonfly all in pink on table.

LAHJA ÄIDILLE – PIENI PAKETTI LOVILTA

Pian on aika hemmotella äitejä, mammoja, mutseja ja mummoja, isoäitejä, bonusäitejä ja kaikkia äidin osassa omalla, parhaalla tavallaan toimivia henkilöitä. Jokainen äiti on omalaisensa ja arvokas, jokainen äiti on ansainnut hieman hemmottelua äitienpäivänä.

Millaisen äitienpäivän sinä järjestät omalle äidillesi tai lastesi äidille? Kenties aamiaisen vuoteeseen, kiireetöntä yhdessä oloa ja mahdollisuuden pieniin iltapäivänokosiin? Myös pienet paketit kuuluvat äitienpäivän yllätyksiin.

Mutta millainen on hyvä lahja äidille? Listasimme muutamia äitienpäivälahjaideoita Lovin valikoimasta, jotta mieluisen lahjan valitseminen olisi vaivatonta.

IKUISESTI KUKKIVA KUKKA

Kukka-aiheet ovat kevätjuhlien kestosuosikkeja, niin myös äitienpäivän. Heräävän luonnon ilo ja värit halutaan mukaan sisustukseen.

Lovi-sisustuskukka on täydellinen, ikuisesti kukkiva lahja äidille.
Vaaleanpunainen Lovi-sisustuskukka 48cm on upea lahja äidille.

Lovi-sisustuskukka on ihana lahja äidille. Kerroksittain kasvavista terälehdistä muodostuu runsas ja näyttävä kokonaisuus. Neljästä kokovaihtoehdosta ja jopa kahdeksasta värivaihtoehdosta löydät varmasti sopivan kukan omalle äidillesi.

Lovi-sisustuskukan värivaihtoehdot.
Lovi-sisustuskukka kahdeksassa värissä.

Lovi-sisustuskukan voi ripustaa seinälle tai asettaa pöydälle. Erikokoiset Lovi-kukat ovat myös kaunis ja mielenkiintoinen lisä juhlapöydän kattaukseen. Kukan osat voi myös irrottaa toisistaan ja säilyttää litteänä pakkauksessaan kukkasesongin ulkopuolella.

LUONNOLLINEN LAHJA ÄIDILLE

Ideat ja inspiraatio Lovi-hahmoihin löytyvät hyvin usein luonnosta, luonnon rauhasta, sen kauneudesta ja upeista olennoista.

Lovi-puut eri muodoissaan ovat kauniita sisustuselementtejä. Alkaen 14cm korkeasta pienestä kuusesta aina kahden metrin korkeuteen kurottelevaan puuhun, kaikki Lovi-puut on pakattu litteisiin pakkauksiin ja kokoamisen ilo on jätetty lahjan saajalle. Olisiko Lovi-puu juuri oikea lahja äidille?

Puinen Lovi-puu, -sisustuskukka tai -lintu on ihana lahja äidille äitienpäivänä.
Lovi-kuuset, -puut, -sisustuskukat ja -linnut.

Huomaathan, että Lovi-linnut voi asettaa istumaan Lovi-puiden oksille! Sopisiko isoäidille lahjaksi Lovi-puu, jonka oksille lapsenlapset saisivat valita tai koristella omat pienet linnut istumaan? Lovi-linnun tuotesivulta löydät kuvan, jossa kerrotaan mikä lintukoko ja puukoko sopivat yhteen.

Puinen Lovi-kissa, lämmin keltainen
Lovi-kissa on ihana lahja äidille, joka rakastaa kissoja.

Eläinrakkaan äidin pakettiin valikoimastamme löytyy sekä kodeista tuttuja lemmikkejä että metsässä ja merten syvyyksissä asustelevia villieläimiä.

KÄSILLÄ TEKEVÄLLE ÄIDILLE

Kun etsit äitienpäivälahjaa taiteelliselle tai käsillä tekemisestä nauttivalle äidille on puunvärinen Lovi-hahmo yhdistettynä Lovi-vesiväreihin oikea valinta! Jokaisen puunvärisen Lovi-hahmon voi nimittäin maalata itse. Puun vaalea pinta on oiva alusta maalaamiseen ja Lovi-vesivärien runsas pigmentti saa aikaan peittävän ja värikylläisen pinnan.

Puunvärinen Lovi-lintu ja Lovi-vesivärit ovat ihana lahja äidille, joka pitää askartelusta ja maalaamisesta.
Kääri puunvärinen Lovi-lintu ja Lovi-vesivärit äitienpäiväpakettiin.

Tai mitä, jos yllättäisitkin äidin tai isoäidin yhteisellä maalaushetkellä? Tilaa useampi puunvärinen Lovi-tuote ja kutsu perhe pöydän ääreen nauttimaan käsillä tekemisestä. Laittakaa äidin lempimusiikkia taustalle soimaan ja herkutelkaa osien kuivuessa. Nauttikaa päivästä kaikilla aisteillanne. Rakkaimmat muistot syntyvät yhdessä tekemisestä.

HELPOSTI LÄHETETTÄVÄ LAHJA ÄIDILLE

Lovi-tuotteet ovat myös helposti lähetettävä lahja äidille, mikäli et voi ojentaa lahjaa henkilökohtaisesti. Litteät pakkaukset on helppo kääriä lahjapakettiin ja lähettää postin mukana. Pienet Lovi-hahmot löytävät perille pelkillä postimerkeillä, suuremmat pieninä paketteina.

Lovi-sydän on helposti lähetettävä lahja äidille.
Lähetä äitienpäiväterveiset Lovi-sydämen mukana.

Halutessasi voit valita toimituksen myös suoraan äidin osoitteeseen Lovin verkkokaupassa ja lähetämme lahjan puolestasi. Mikäli haluat, että lahja kääritään lahjapaperiin, valitse mieluinen paperi valikoimastamme ja paketoimme lahjan ennen lähetystä.

Jos lahjan valitseminen tuntuu vaikealta, lahjakortti Lovin verkkokauppaan on oikea lahja äidille. Lähetä lahjakortti suoraan äidin sähköpostiin ja hän voi itse valita mieluisen lahjan valikoimastamme.

Vieraile Lovin verkkokaupassa, tutustu tuotteisiimme ja tee äitienpäivätilaus ajoissa! Kotimaiset, koottavat Lovi-tuotteet ilahduttavat äitienpäivän sankaria.