Lovi team at Lovi factory

TERVEISET LOVILTA

Täällä ollaan taas! Koko Lovi-tiimi on palannut tehtaalle lomien jälkeen. On ihanaa nähdä tutut työkaverit ja istahtaa alas vaihtamaan kuulumisia. Mikä onni onkaan, että saman katon alle on päätynyt joukko ihmisiä, joiden kanssa työn tekeminen sujuu mutkattomasti ja hymyssä suin.

KESÄN SUOSIKIT

Ennusteemme kesän 2023 suosikkituotteista näyttävät toteutuneen. Suosikkituotteiksi nousivat kevään ihana uutuus, Lovi-sisustuskukka, kesän alussa julkaistu Lovi-mäyräkoira ja merisarjan tuotteet.

Lanseerasimme sisustuskukasta neljä kokoa ja kahdeksan väriä ja kaikille varianteille on löytynyt oma käyttäjäkuntansa. Kesän halutuimmat värit olivat vaaleanpunainen ja puunvärinen sekä pellavansininen ja laventeli. Nyt, kesän kääntyessä hiljalleen kohti syksyä, hunajankeltainen ja kanelinruskea, sekä tummanpunainen näyttävät nousevan enemmän esille.

Lovi-sisustuskukat seinällä ja pöydällä, koot 48cm (puunvärinen), 34cm (vaaleanpunainen) ja 24cm (tummanpunainen).
Lovi-sisustuskukat puunvärisenä, vaaleanpunaisena ja tummanpunaisena.

Lovi-mäyräkoira on valloittanut meidät kaikki. Suloinen, pieni puinen koira on selvästi ollut odotettu hahmo. Viidestä värivaihtoehdosta löydät varmasti omat suosikkisi ja puunvärisen Lovi-mäyräkoiran voit myös maalata haluamallasi värillä tai kuvioida oman suosikkimäyräkoiran kuvioilla. Tee hauska mix and match vaihtamalla eriväristen koirien korvia keskenään tai maalaamalla puunvärisen koiran korvat omalla suosikkisävylläsi.

Vaihda kahden erivärisen Lovi-mäyräkoiran korvat keskenään.

Meri, ranta ja vesielementit kuuluvat kesään. Lovi-merisarjan tuotteet, pingviinit, meduusat, delfiinit, merikilpikonnat ja merihevoset, olivat tämänkin kesän luottotuotteita. Hyväntuuliset hahmot, kekseliäs muotoilu ja raikkaat värit sopivat kesäkotiin ja myös lahjoiksi kesän juhliin.

OMA PIENI TEHDAS

Tiesitkö, että kaikki Lovi-tuotteet valmistetaan Lovin omassa pienessä tehtaassa, Jäälissä Pohjois-pohjanmaalla? Oma, vastuullinen tuotanto on meille yksi toimintamme tärkeimpiä asioita. Kun valmistamme tuotteemme itse, voimme olla varmoja, että tuotteet on valmistettu laadukkaasti ja kestävällä tavalla.

Kaikki Lovi-hahmot valmistetaan Lovin omassa pienessä tehtaassa.

Meillä on onni työskennellä tutun, ammattitaitoisen tiimin kanssa. Kaikki toiminnot suunnittelusta valmistukseen ja markkinoinnista myyntiin toimivat samassa osoitteessa. Tunnemme myös materiaalintoimittajamme, useiden kanssa yhteistä tietä on kuljettu jo vuosia, vanhimpien kumppaneiden kanssa alusta alkaen.

Pieni kesämyymälämme Lovin tehtaalla on yhä avoinna ja teimme päätöksen jatkaa myymälän aukioloa myös syksyyn. Tervetuloa siis tutustumaan Lovi-tuotteisiin ja tekemään hankintoja suoraan tehtaalta ma-pe 10-16 osoitteeseen Hallitie 3, Jääli. Jos et pääse käymään normaalien aukioloaikojen puitteissa, soittele 040-745 5002 tai lähetä viesti info@lovi.fi, ja sovitaan sinulle sopiva aika. Olethan yhteydessä myös, jos haluat tulla tutustumaan toimintaamme ja tehtaaseemme työ- tai ystäväporukan kanssa. Järjestämme mielellämme pienen esittelykierroksen.

TULOSSA SYKSYLLÄ

Syksy tuo aina mukanaan jotain uutta. Toivottavasti pääsemme pian esittelemään suunnitelmamme teille.

Tänä syksynä nostamme esille eläinhahmojamme sekä Lovi-kuusia aina pienestä 14cm korkeasta kuusikoristeesta aina 180cm korkeaan, upeaan kuuseen. Haluamme kannustaa lisäämään Lovi-kuusia kodin sisustukseen jo syyskaudella. Varsinkin puunväriset Lovi-kuuset ovat kaunis lisä syyskotiin. Jos kaipaat väriä kuusten oksille, kokoa mukaan Lovi-lintuja ja joulun lähestyessä Lovi-palloja tai –tähtiä.

Lovi-sisustuskukat, -kuuset ja pienet eläinhahmot syksyn väreissä.

On mielenkiintoista nähdä mitkä tuotteet nousevat syksyn 2023 suosikeiksi. Viime syksyn uutuus, Lovi-sisustustähti hurmaa varmasti taas joulun lähestyessä, mutta uskomme Lovi-sisustuskukan jatkavan yhtenä suosikkituotteista pitkälle syksyyn.

Lovi-sisustustähti 24cm, kanelinruskea.

Vietämme syksyn tiiviisti tehtaalla valmistautuen joulusesonkiin, joten syyskauden messutapahtumat jäävät meiltä väliin. Siksi meille on erityisen tärkeää, että saamme palautetta ja käymme keskusteluja puhelimitse 040-745 5002, sosiaalisessa mediassa , @lovi_finland_ Instagramissa ja @LoviFinland Facebookissa, sähköpostilla info@lovi.fi Tule myös käymään tehtaallamme Jäälissä, jossa uusi myymälämme on avoinna ma-pa 10-16. Kerrothan, jos jokin mietityttää tai kysymyksiä juolahtaa mieleen! Tehtaanmyymälän löydät myös Oulun keskustasta, Taito Shop Oulun tiloista osoitteessa Rautatienkatu 11b.

ILMAISET KOTIMAAN TOIMITUKSET

Pakkasimme ja lähetimme kesän aikana paljon verkkokauppatilauksia ympäri maailmaa. Suuret kiitokset niistä jokaisesta! Jokainen tilaus on meille tärkeä ja tarpeellinen. Verkkokauppatilaukset toimitetaan nopeasti. Tilaus pyritään lähettämään tehtaaltamme tilauspäivänä tai tilausta seuraavana arkipäivänä. Viikonlopun verkkokauppatilaukset lähetetään maanantaina. Kotimaassa paketti on perillä tavallisesti parissa päivässä. Muistathan, että kotimaan toimitukset lähetetään ilman toimituskustannuksia. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, otathan meihin yhteyttä.

Lovi-tiimi: Sanna, Ulle, Meri, Ansku, Mikko, Anne ja Sari.

Lovin syksy 2023 tuo tullessaan jotain uutta, säilyttää paljon hyvää vanhaa ja jatkaa innolla eteenpäin koottavien, kotimaisten Lovi-hahmojen parissa. Blogissa kerrotaan jatkossakin meille tärkeistä arvoista, uutiskirje kilahtaa tilaajien postilaatikkoon muutaman kerran kuukaudessa ja somessa päivitetään kuulumisia tehtaalta sekä tehdään Lovi-tuotteita tutummiksi. Mukavaa, että olet mukana!

Aurinkoisin syysterveisin,

Sanna, Ulle, Meri, Ansku, Mikko, Anne, Sari ja Oona