PIENI OPAS LOVI-KUUSEN VALINTAAN

Joulukuusen esiin nostaminen, kokoaminen ja koristeleminen on ihana siirtymä joulun aikaan. Onpa kotiasi koristava kuusi pikkuruinen tai hurjan suuri, se on joulukodin sisustuksen viimeistelevä elementti.

Ajaton muotoilu kestää aikaa, joten voit koota Lovi-kuusesi vuosi toisensa jälkeen aina uudelleen ja uudelleen. Laadukkaasta kotimaisesta koivuvanerista valmistetut kuuset kestävät vuosia, oikein käytettynä ja säilytettynä ikuisesti.

Kuusikokoja on seitsemän, joten löydät varmasti omaan kotiisi tai ystäväsi lahjapakettiin sopivan kokoisen kuusen.

POSTIKORTTIKOKOINEN MINIKUUSI

Lovi-kuusi 14cm on Lovin kuusivalikoiman pienin kuusi, joka kootaan neljästä osasta. Tämä kuusikoko sopii jokaiselle. Värivaihtoehtoja on neljä: puunvärinen, vaaleanvihreä, tummanvihreä ja punainen. Kerää vaikka koko värisuora ikkunalaudalle tai kirjahyllyyn.

Pieni opas Lovi-kuusten valintaan aloitetaan 14cm korkealla Lovi-kuusella.
Pieniä 14cm korkeita Lovi-kuusia.

Lovi-kuusi 14cm on ihana joulukortti lähetettäväksi ystävälle tai pieni joululahja käärittäväksi lahjapaperiin. Se on myös suosittu joulumuisto ja kiitos kuluneesta syyskaudesta päiväkodin henkilökunnalle ja opettajille.

Pienen kuusen lähettäminen on helppoa. Lisäät vain osoitetiedot pakkauksen takapuolelta löytyville osoiteriveille ja riittävän määrän postimerkkejä kuoren nurkkaan. Lovi-kuusi 14cm painaa 85g, joten kotimaassa sen voi lähettää kahdella ikimerkillä.

Lisää pieni Lovi-kuusi 14cm muiden koristeiden joukkoon osaksi jouluasetelmaa, jouluiloksi lastenhuoneeseen tai piparkakkutalon pihamaalle.

PÖYTÄKORISTEKOKOISET LOVI-KUUSET

Pöytäkoristekokoiset Lovi-kuuset (25cm, 30cm ja 50cm) ovat ihana lisä joulusisustukseen. Kokoa yksi tai useampia kuusia ikkunalaudalle, kirjahyllyyn tai sivupöydälle.

Lovi-kuusi 25cm on siro, 10 osasta koottava kuusi, joka sopii hyvin myös osaksi kuusiasetelmaa suurempien Lovi-kuusten kanssa. Lisää asetelman ympärille myös Lovi-poroja ja -tonttuja.

Lovi-kuusi 25cm, tummanvihreä.

Värejä on viisi: puunvärinen, vaaleanvihreä, tummanvihreä, punainen ja harmaa. Mikä väreistä sopii sinun kotiisi? Jos haluat koristella kuusen oksat, voit käyttää Lovi-minipalloja tai pieniä minilintuja.

Lovi-kuusi 25cm on oikea valinta pieneen kirjahyllyyn tai kapealle ikkunalaudalle. Tämä koko on sopiva myös pienen työpisteen joulukoristeluun. Omassa kodissamme tämä kuusikoko löysi uuden käyttötarkoituksen nukkekodin joulukuusena. Sopii kyllä mainiosti siihenkin tarkoitukseen, mutta uskon, kuusen palaavan kirjahyllyyn ilahduttamaan koko perhettä.

Lovi-kuusi 30cm on puunvärinen ja sujautamme pakkaukseen mukaan kahdeksan punaista minipalloa. Tämä koko on suosituin lahjakuusikokomme. Myös liikelahjoiksi tätä kokoa tilataan paljon. Puunvärinen kuusi sopii sisustukseen myös joulukauden ulkopuolella. 30cm korkea Lovi-kuusi on parhaimmillaan ikkunalaudalla, kirjahyllyssä tai asetelmana muiden Lovi-kuusten kanssa.

Puunvärisen, 30cm korkean Lovi-kuusen mukaan pakataan kahdeksan punaista minipalloa.

Pakkausuudistuksen myötä 30cm korkean Lovi-kuusen lähettäminen on entistäkin helpompaa, kun uusi pakkaus voidaan lähettää kirjeenä suoraan vastaanottajan postilaatikkoon.

Lovi-kuusi 50cm on pöytäkoristekokoisten Lovi-kuusten suurin malli. Myös tässä koossa värivaihtoehtoja on viisi: puunvärinen, vaaleanvihreä, tummanvihreä, punainen ja harmaa.

Kuusen kokoaminen on helppoa pakkauksen mukana tulevan kuvallisen ohjeen avulla. Jos irrotat kuusen osat toisistaan juhlan jälkeen, Kun purat kuusen, osien säilyttäminen on vaivatonta litteässä pakkauslaatikossa.

Lovi-kuusi 50cm Lovi-tonttujen ja pienten Lovi-kuusten (14cm ja 25cm) kanssa.

Lovi-kuusi 50cm on näyttävä koriste sivupöydälle tai senkin päälle. Pienessä asunnossa, jossa lattiatilaa on vain vähän tämä koko toimii hyvin myös varsinaisena joulukuusena. Koristele kuusi Lovi-palloilla (3,5cm) tai Lovi-tähdillä (5cm). Lisätunnelmaa luovat pienet paristokäyttöiset jouluvalot.

SUURET LOVI-KUUSET

Oksien kauniit kaaret ja kuusen kartiomainen muoto nousevat upealla tavalla esille, kun kuusi on hieman kookkaampi. Suurissa Lovi-kuusissa myös materiaali, laadukas kotimainen koivuvaneri pääsee oikeuksiinsa, kun pintaa on enemmän nähtävillä.

Suurten Lovi-kuusten osat on numeroitu kokoamisen helpottamiseksi ja pakkauksen kuvallinen ohje auttaa asettamaan osat paikoilleen oikeassa järjestyksessä.

Suuret Lovi-kuuset pysyvät vakaasti pystyssä. Kuusen alaosaan sijoittuva painopiste tasapainottaa kuusta ja tekee niistä erittäin tukevia. Lovi-kuusi 120cm ja 180cm on mahdollista koota metalliruukkuun, jolloin kuusi nousee hieman irti lattiasta ja pysyy entistäkin tukevammin pystyssä. Muista lisätä ruukku samaan tilaukseen kuusen kanssa, jotta kuusi ja ruukku sopivat yhteen.

100CM, 120CM ja 180CM

Suurista Lovi-kuusista pienin on Lovi-kuusi 100cm. Se on parhaimmillaan pienen tason tai jakkaran päällä. Jos tila on pieni, eikä lattiatilaa ole paljon käytössä, tämä kuusikoko on oikea valinta. Siro, mutta kuitenkin oikean kuusen kokoinen Lovi-kuusi on kaunis ja oksat kantavat suurempiakin koristeita. Lovi-kuusi 100cm sopii mainiosti myös ns. kakkoskuuseksi työhuoneeseen tai takkahuoneeseen.

Lovi-kuusi 100cm pakataan litteään pakkaukseen, jonka koko on 58cm x 58cm x 4cm ja paino 2kg.

Lovi-kuusi 120cm ja Lovi-kuusi 100cm vierekkäin.

Lovi-kuusi 120cm on suurista Lovi-kuusista suosituin. Sen voi koota lattialle tai matalan tason päälle. Kuusi on mahdollista tilata myös ruukun kanssa.

Lovi-kuusi 120cm on tavanomaisin valinta kodin ikuiseksi joulukuuseksi. Kaunis, ajaton muotoilu sopii moneen sisustustyyliin ja koko on sopiva useimpiin olohuoneisiin. Lovi-kuusi 120cm sopii myös toimistojoulukuuseksi tai somisteeksi joulumyymälään.

Lovi-kuusi 120cm tummanvihreillä ja vaaleanvihreillä Lovi-palloilla.

Myös tässä kuusikoossa värivaihtoehtoja on viisi: puunvärinen, vaaleanvihreä, tummanvihreä, punainen ja harmaa.

Litteä pakkaus suojaa osia juhlakauden jälkeen. 120cm korkean Lovi-kuusen pakkauksen koko on 75cm x 69cm x 8cm ja se painaa 2,1kg.

120cm korkean Lovi-kuusen pakkaus ja kokoamisohje.

SE KAIKKEIN KORKEIN

Lovi-kuusi 180cm on Lovin kuusivalikoiman korkein kuusi. Upea, näyttävä kuusi on joulujuhlan katseenvangitsija. Kokoa 180cm Lovi-kuusi uudelleen ja uudelleen ja käytä kuusta myös joulukauden ulkopuolella.

Lovi-kuusi 180cm on tehty kestämään ikuisesti. Sen valmistukseen käytetty 9mm paksu kotimainen koivuvaneri on vahvaa ja pitää hyvin muotonsa. Aito puumateriaali on painavaa, 180cm kuusen paino onkin 12kg. Kuusen paino ja matalalle asettuva painopiste takaavat, että kuusi pysyy tukevasti pystyssä.

Lovi-kuusi 180cm mukana ohjeessa pieni opas Lovi-kuusen valintaan.
Lovi-kuusi 180cm tummanvihreitä ja vaaleanvihreitä Lovi-palloja oksillaan.

Lovi-kuusi 180cm muoto ja olemus pääsevät parhaiten esille avarissa tiloissa. Se onkin näyttävä elementti myös julkisiin tiloihin. Kun kuusi kootaan metalliruukun päälle, alimmaiset oksat nousevat hieman korkeammalle ja lattian puhtaana pito kuusen alta on helpompaa.

Käytön jälkeen myös suurimman Lovi-kuusen voi purkaa ja säilyttää litteässä pakkauksessaan. Pakkauksen koko on 105cm x 71cm x 13cm.

KORISTEET LOVI-KUUSEN OKSILLE

Lovin valikoimasta löydät myös kauniita, koottavia koristeita kuusen oksille. Alkuperäiset Lovi-pallot kertovat siitä, mistä kaikki alkoi: halusta valmistaa puisia joulukoristeita Suomessa, kotimaista materiaalia hyödyntäen. Pallojen lisäksi valikoimastamme löydät tähtiä, sydämiä ja enkeleitä koottavaksi ja ripustettavaksi kuusen oksille.

Tutustu Lovin joulukoristevalikoimaan ja valitse suosikkisi. Kokeile myös jotain uutta ja yllättävää! Miltä näyttäisi Lovi-meduusa tai Lovi-pingviini kuusen oksilla perinteisempien kuusen koristeiden joukossa. Lue lisää Lovin joulukoristeista postauksesta Joulukoristeet viimeistelevät juhlatunnelman ja tutustu Lovin joulukoristevalikoimaan!

Toivottavasti löysit apua sopivan kokoisen Lovi-kuusen valintaan. Jos jokin asia jäi mietityttämään ota yhteyttä info@lovi.fi tai soita 040 745 5002. Tule mukaan myös Instagramissa @lovi_finland_.